شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

الحوثی: عربستان جنگ را متوقف کند در غیر این صورت ضربات سختی خواهد خورد

رئیس کمیته عالی انقلاب یمن «اگر متجاوزان از قبول این ابتکار عمل سرباز بزنند، ما بیشتر از این به آن‌ها [با حملات تلافی‌جویانه خود] ضربه خواهیم زد و هرگز اختیار خود را به دست آن‌ها نخواهیم داد».
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 21
کد خبر: ۲۲۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد علی الحوثی»، رئیس کمیته عالی انقلاب یمن گفت که برای این کشور اهمیتی ندارد که ائتلاف «متجاوز» عربستان سعودی و امارات متحده عربی به توانایی نیروهای ارتش یمن اعتراف کند یا نه.

 

حوثی که به مناسبت پنجمین سالروز پیروزی انقلاب ۲۱ سپتامبر یمن برای مردم این کشور سخنرانی می‌کرد، گفت که «پیام ما واضح است؛ اینکه اگر از صلح سخن بگوییم صداقت داریم و صادقانه صلح می‌کنیم و اگر بجنگیم با صداقت می‌جنگیم».

 

رئیس کمیته عالی انقلاب یمن، وحدت یمنی‌ها را در برابر تجاوزگری ائتلاف متجاوز ضروری دانست و گفت که «باید وحدت ما بیشتر شود تا طرح یمن واحد و معتقد به حقوق دیگران را به سرانجام برسانیم».

 

او به ابتکار عمل مجلس شورای عالی سیاسی یمن مبنی بر توقف یک‌طرفانه و مشروط حملات موشکی و پهپادی نیروهای مسلح این کشور به خاک و اهداف عربستان سعودی اشاره کرد و گفت که دولت نجات ملی یمن (مستقر در صنعاء) اجازه نخواهد داد که این ابتکار عمل در گرو تصمیم دیگران باشد.

 

رئیس کمیته عالی انقلاب یمن ادامه داد: «اگر متجاوزان از قبول این ابتکار عمل سرباز بزنند، ما بیشتر از این به آن‌ها [با حملات تلافی‌جویانه خود] ضربه خواهیم زد و هرگز اختیار خود را به دست آن‌ها نخواهیم داد».

 

«مهدی المشّاط»، رئیس شورای عالی سیاسی یمن دیروز جمعه اعلام کرد که این کشور داوطلبانه و به صورت مشروط حملات تلافی‌جویانه خود به داخل اراضی عربستان سعودی را متوقف می‌کند و انتظار دارد این کشور نیز جنگ علیه یمن را متوقف کند 

 

محمد علی الحوثی گفت که انقلاب ۲۱ سپتامبر آغاز راه به سمت انقلاب‌های صحیح فرهنگی، فکری و اجتماعی بود و مردم این کشور با تسلیم، ذلت و استکبار مخالف است.

 

او علت وقوع این انقلاب را عدالت و حق طلبی دانست و گفت که یمنی‌ها همچنان همانند گذشته برای تحقق این دو در کشورشان انقلاب می‌کنند.

رئیس کمیته عالی انقلاب یمن به توانمندی‌های نیروهای یمن اشاره کرد و گفت که این توانایی‌ها همچنان ادامه دارد.

 

ارتش یمن شنبه این هفته گذشته (۲۳ شهریور) با ۱۰ فروند پهپاد تهاجمی ساخت خود به پالایشگاه‌های نفتی عربستان سعودی در شرق این کشور در پاسخ به تجاوزگری‌های ائتلاف تحت رهبری سعودی‌ها حمله کرد که بر اثر آن نیمی از تولید و صادرات نفت ریاض کاهش یافت.

منبع : فارس

ارسال نظر